Haberler

bizden haberler

bizden haberler

Değerli Hekimlerimiz,

 

Üst düzey teknolojisi, ürün kalitesi ile ülkemizdeki 150’den fazla referans merkezinde yıllardır büyük bir verimlilikle kullanılmakta olan Heidelberg Engineering ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.  

1 Ocak 2023 tarihi itibari ile firmamız OCULAMED Medikal Elektronik Ltd. Şti. Heidelberg Engineering GmbH firmasının Türkiye tek yetkili satış ve servis temsilcisi olarak sizlere hizmet verecektir.

Firmamız OCULAMED, yaklaşık 20 yıldan beri Heidelberg Engineering ürünlerinin satış ve servisinde deneyimli bir ekip tarafından kurulmuş olup, kadrosunu eğitimli mühendisler tarafından güçlendirerek sizlere hizmet vermeye başlamıştır.

Heidelberg Engineering ürünleri ile ilgili yeni cihaz talebi, mevcut cihazlarınızın güncellenmesi ve servis talepleriniz için aşağıdaki iletişim kanalları aracılığı ile lütfen bizimle iletişime geçiniz. Bize ulaşmanızdan büyük mutluluk duyacağız.

Ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen, müşterileri memnuniyetini ön planda tutan, çözüm odaklı yönetim anlayışımızla hizmetinizdeyiz.

Yeni yılınızı kutlar, 2023 yılının hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve güzellikler getirmesini dileriz.

Orhan DURAN – Metin Bayram İLKO

 

OCULAMED Medikal Elektronik Ltd. Şti.

Yaşamkent Mahallesi 3158. Cadde No:5

Çankaya/ANKARA

+90 312 217 44 99

info@oculamed.com